Reageren?

Wilt U reageren? Klik op de titel van een artikel, dan opent het in een nieuw venster met daaronder de mogelijkheid om te reageren, mag ook anoniem !

zondag 5 juli 2015

Leden in het nieuws

In het kader van het nieuwe onderzoek naar fysiek en psychisch misbruik van kinderen geplaatst in pleeggezinnen en kindertehuizen van 1945 tot nu door dhr:  Micha de Winter, in opvolging van de Commissie Samson herplaatsen wij een video van ons lid en adviseur Popeye Kamper, waarin hij vertelt wat er allemaal plaatsvond en wat de gevolgen daarvan waren:

Interview met Omroep Gelderland over seksueel misbruik wat plaatsvond daar door de jaren heen. 12 mei 2013
Posted by Popeye Kamper on vrijdag 15 november 2013

1 opmerking:

  1. Popeye Kamper, goed dat je er iets aan gaat doen. dit is van alle tijden. en is nu nog bezig. niet overal gebeurd dit, maar het gebeurd.
    Ja, niet eten volgende dag weer hetzelfde eten weer niet eten ochtend middag avond hetzelfde eten voor je neus al was het verrot en ander eten had je niet dus dagen niets allen water. en viezeriken liepen er zeker rond niet iedereen. heb zelf ook nog een lijstje maar ja ben er zelf goed doorheen gekomen veel straf maar geen probleem. pillen die uitgedeeld werden, meisjes 13 14 jaar zwanger door de leiding, verplichte weg laten halen, iedereen wist hier van politie justitie doktoren leiding jeugdzorg scholen wie niet. nooit een rechtszaak geweest, niemand veroordeeld???? die is nog aan de gang. Popeye je bent goed bezig en als het nodig is kom ik je ondersteunen, dit moet stoppen een kind weet niet wat er gebeurd die weet niet wat goed is die kan het niet overzien, dat komt later goed of kwaadschiks wel uit. velen willen vergeten en is ook wel goed, maar nu nog hier in dit mooie Landje is het nog aan de oorden, spoor ze op en laat ze berechten. deze praktijken moeten stoppen. een vriend.

    BeantwoordenVerwijderen