Reageren?

Wilt U reageren? Klik op de titel van een artikel, dan opent het in een nieuw venster met daaronder de mogelijkheid om te reageren, mag ook anoniem !

donderdag 7 januari 2016

Als jij je ook weleens rot voelt en niks helpt

Voel jij je ook weleens rot en heb je het gevoel dat niks helpt:
Wij willen je onze steun geven. Je bent niet alleen. Wij begrijpen hoe moeilijk sommige gevoelens kunnen zijn. Wij willen je laten weten dat je het goed doet, met al je lastige en misschien wel verwarrende gevoelens. Je bent een goed mens. Wij willen je laten weten dat het oké is om je verdrietig, somber of angstig te voelen, ook al is het niet fijn. Het hoort bij het mens zijn. Soms moet je tot in de diepte deze gevoelens ervaren.
Er liggen in jou allerlei gevoelens opgeslagen die naar boven komen op precies het juiste moment. Getriggerd door je kind, je man, je buurvrouw, een situatie, het weer, de stand van de planeten en de maan, het maakt niet uit. Je mag je precies zo voelen zoals het in jou is. Als gevoelens naar boven komen kunnen ze namelijk losgelaten worden.
Er komt een moment dat het weer lichter wordt. En er komt ook een moment dat je beseft wat deze ervaring je heeft gebracht. Dit inzicht kan snel komen maar kan ook een tijd op zich laten wachten.
Wij wensen je kracht, geduld en vertrouwen toe en veel liefde voor jezelf.

 Nederlandheelt.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten